Home Blogg VLT Sport

VLT Sport

0
VLT Sport

VLT sport är en del av tidningen Vestmanlands läns tidning och gavs ut första gången redan år 1831. Tidningens bevakningsområde är hela Västmanland men med fokus främst på Västerås, Surahammar och Hallstahammar. Tidningen finns i pappersformat, e-tidning, sajt, app, i nyhetsbrev och sociala medier. Vestmanlands läns tidning är en del av Bonnier news local AB som är en av Sveriges ledande lokala mediekoncerner.

Tidningen har flera fokusområden för nyheter. Bland annat näringsliv, kultur och nöje samt sport. Hos Vestmanlands läns tidning hittar du alla nyheter du kan tänka dig och kan ta del av dem på ett enkelt sätt.

VLT sports utbud

VLT sport bevakar all sport som äger rum inom Västmanland med stort fokus på hemmalaget inom de olika sporterna. Bland annat har VIK hockey, VSK fotboll och VSK bandy egna flikar på hemsidan där du kan få de senaste uppdateringarna om lagen. Du kan få uppdateringar om hur deras matcher gått, intervjuer med spelarna och uppdateringar om skador bland spelarna.

Är du inte intresserad av någon av ovannämnda sporter så kan du även läsa nyheter inom handbollsvärlden, innebandy och mycket mer. Du kan även ha koll på spelprogram för de olika lagen i sporterna hos VLT sport. Är du som läsare intresserad av hur tabellerna ser ut och hur ditt favoritlag ligger till kan du enkelt kolla upp det här också.

Kan du av någon anledning inte åka till arenan för att se ditt lag spela erbjuder VLT sport en livesports tjänst där de livesänder utvalda matcher och andra utvalda sportevenemang. Du kan på så sätt vara med under matchen eller evenemanget live även om du inte kan vara på plats i arenan.

Prenumeration

Tidningen erbjuder flera olika prenumerationsalternativ för dig som läsare där du kan välja vilken som passar dig och din situation bäst. Bland prenumerationerna kan du välja om du endast vill kunna läsa tidningen online eller att få hem den i pappersform för att kunna läsa den. Väljer du att prenumerera på VLT får du även tillgång till bandyplus.se samt hockeyplus.se där du kan få ta del av ännu mer nyheter och uppdateringar om bandy och hockey.

Omdöme av VLT sport

VLT är en populär tidning som finns både online och i pappersform. De lägger stort fokus på sport och har en sektion dedikerad för sportnyheter. Är du en sportfantast och vill kunna följa VSK band, VIK hockey eller VSK fotboll är det perfekt att prenumerera på VLT för att få alla nyheter gällande lagen.

Tidningen erbjuder flera olika prenumerations möjligheter för dig som läsare vilket gör det enkelt att hitta något som passar dig och din situation.

Eftersom tidningen finns som inline tidning också är det en smidig tidning att läsa. Du som läsare kan ladda ner VLTs app och läsa tidningen vart du ä befinner dig och ta del av de senaste nyheterna direkt i din telefon.

Sammanfattningsvis kan vi konstatera att VLT sport är en perfekt tidning för dig som är sport intresserad och vill kunna följa sporten som äger rum i Västmanland på ett enkelt och smidigt sätt.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here