Home Blogg Tengo Sport

Tengo Sport

0
Tengo Sport

Tengo Sport är en av Sveriges ledande butiker inom racketsport. Företaget grundades så sent som år 2000. Tengo Sport startade i Halmstad men har under åren utvecklats och har idag flera filialer runt om i sydSverige.

Varför ska du handla på Tengo sport?

En stor anledning till varför du som kund ska handla dina varor hos Tengo sport är den professionella hjälpen som erbjuds av dem. Företaget jobbar nämligen tillsammans med före detta racketspelare samt experter inom sporterna. Det här gör att du som kund vet att du är i goda händer hos kunnig personal som kan hjälpa dig med allt du behöver.

Hemsida

Tengo Sport har en välutvecklad hemsida med en bra grafisk design som gör det enkelt för dig som kund att få en bra köpupplevelse. När du handlar online hos Tengo Sport får du bland annat fri frakt på köp över 300 kronor med fria returer. Leveranstiden förväntas vara en – två dagar på lagervaror.

Hemsidan har även en outlet sida där du kan hitta utgående produkter till ett nedsatt pris. Vill du hellre handla de nyaste varorna på marknaden finns det en kategori och sida för nyheterna som kommit in till butiken.

När du lagt dina varor i kundkorgen behöver du ta dig till kassan för att kunna betala. Här kan du enkelt följa instruktionerna som ges om vilka uppgifter du behöver lämna. Har du en rabattkod eller ett presentkort är det smidigt och tydligt var du ska skriva in det.

Kundservice

Att kontakta Tengo Sport och få samma professionella hjälp som du kan få i butik är enkelt på deras hemsida. Det finns en chatt funktion som du kan använda dig av för att ställa frågor om produkter eller om du behöver råd från någon kunnig och erfaren. Vill du hellre prata med någon i telefon har Tengo Sport en avdelning för produktrådgivning med öppetider 09.00 – 23.00.

Behöver du hjälp med din order kan du smidigt kontakta butiken via deras kundtjänst, antingen via mejl eller telefon.

Butiker

Utöver sina filialer runt om södra Sverige har Tengo Sport idag även två egna fysiska butiker där du som kund kan besöka dem och handla dina varor.

Den ena butiken ligger i Båstad på Korrödsvägen 9. Butikens öppetider är följande:

  • Vardagar: 08.00 – 21.00
  • Lördag: 10.00 – 19.00
  • Söndag: 10.00 – 19.00

Den andra butiken ligger i Halmstad, där Tengo Sport grundades. Butiken går att hitta på Fogdegatan 4 med följande öppetider:

  • Vardagar: 09.00 – 17.00
  • Lördag: Stängt
  • Söndag: Stängt

Viktigt att tänka på är att öppettiderna kan variera speciellt under storhelger och lov. Håll dig uppdaterad om de senaste öppettiderna genom Tengo Sports sociala medier.

Sortiment

Hos Tengo Sport kan du hitta allt du behöver inom tennis, badminton och paddel. Här kan du hitta allt från kläder och skor till utrustning och tillbehör. Hos företaget kan du hitta produkter som passar både dig som är nybörjare men även för dig som utövar din sport på elitnivå. Tengo Sport arbetar med de absolut bästa varumärkena med högsta kvalitet på marknaden. Du kan bland annat hitta följande varumärken i deras butiker:

  • Wilson
  • Babolat
  • Adidas
  • Prince

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here