Home Blogg Pölder Sport

Pölder Sport

0
Pölder Sport

Redan år 1990 var Pölder Sport specialister inom längdåkning. Sedan uppstarten har företaget utvecklats stadigt och är nu specialister även inom löpning, swimrun och orientering. Idag är Pölder Sport en av de ledande butikerna inom ovanstående sporter.

Kundservice

När du handlar på Pölder Sport kan du som kund vara säker på att du får kunnig och erfaren personal som hjälper dig med allt du behöver. Personalen på företaget har stor erfarenhet inom sporterna de är specialiserad på men de är även väl utbildade inom kosttillskott och energibarer.

Väljer du att besöka en av Pölder Sports fysiska butiker kan du passa på att boka tid med en specialist som hjälper dig hitta rätt utrustning.

Online kan du enkelt kontakta Pölder Sport via deras kundtjänst. Här kan du skriva både mejl och ringa in dina frågor eller problem.

Produktsortiment

Sortimentet hos Pölder Sport är noga utvalt av deras områdesspecialister och ger dig därför tillgång till de absolut bästa produkterna på marknaden. Hos butiken kan du hitta allt du kan tänka behöva för swimrun, längdåkning, orientering och löpning. Är du nybörjare eller redan elit så finns det utrustning här för dig. Hos Pölder Sport hittar du ett stort utbud av varumärken. Bland annat kan du hitta följande varumärken:

  • M Tiger
  • Salming
  • Umara
  • Titab

Webbutik

Att handla online i Pölder Sports webbutik är enkelt och smidigt för dig som kund. Du kan ta del om mycket information om produkterna och enkelt navigera på hemsidan för att hitta det du är ute efter.

När du handlar online får du gratis frakt när du köper för mer än 299 kronor. Du har fria byten och hela 90 dagars öppet köp på dina varor.

Att betala online hos Pölder Sport är enkelt. Kassan är tydlig och smidig där du enkelt kan följa instruktionerna om vilka uppgifter du behöver fylla i för att slutföra köpet. Har du en rabattkod är det tydligt utmärkt var du ska skriva in den.

Butiker

Pölder Sport har en fysisk butik och den ligger i Nässjö på Terminalgatan 1. Här kan du hitta en rad olika produkter och få professionell hjälp av personalen.

  • Vardagar 11.00 – 18.00
  • Lördagar 09.00 – 14.00
  • Söndag stängt

I butiken finns även en skidverkstad där du kan få hjälp med bland annat vallning, rengöring, tejpning och byte av skin. Vill du veta mer om vad skidverkstaden kan hjälpa dig med kan du läsa om det på Pölder Sports hemsida där det även finns en prislista.

Att tänka på innan du besöker butiken

Eftersom Pölder Sport även är en verkstad kan butiken behöva stänga under vissa tider eller även dagar. Det här gäller även under utbildningsdagar personalen har för att ständigt hålla sig uppdaterade med den senaste kunskapen för att kunna hjälpa dig som kund på bästa sätt. Besök gärna Pölder Sports hemsida för att läsa om deras senaste öppetider.

Personalen på butiken ser alltid till att hjälpa sina kunder på bästa sätt och hitta utrustning som passa just dem. Det här kan leda till att det tar lite längre tid i butiken, speciellt under högsäsongen.

Previous article Igor Sport
Next article Tengo Sport
Hej, mitt namn är Nils Josefsson och jag brinner för sport! Vilket är anledningen till att jag startade den här bloggen. Här finner du nyheter, guider och recensioner inom sportrelaterade ämnen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here