Igor Sport

En sportbutik som inte alls är stor eller omtalad, men som ändå kan vara ett utmärkt val, är Igor Sport. I den här texten vill vi därför både presentera och recensera Igor Sport både som fysisk butik och onlinebutik. Så om du vill veta mer om Igor Sport, läs mer här!

Igor Sport filosofi och utbud

Det som Igor Sport har som huvudfilosofi är att alla ska ha råd med kvalitetsprodukter. De säljer därför varor som inte längre är nya för mellan 40 och 70% av det rekommenderade branschpriset. Så om du tycker att kläder, skor och utrustning som kom till marknaden för ett halvår sedan fortfarande är aktuella, bör du handla från Igor Sport.

Igor Sport erbjuder alltså ett utbud av utförsäljningsvaror som ingår i följande kategorier:

  • Kläder – Byxor, handskar, jackor, kepsar, overaller, shorts, skjortor, tights, tröjor, t-shirts, underkläder och underställ.
  • Skor – Kängor, löparskor, walkingskor, sneakers, stövlar, träningsskor och sandaler.
  • Utrustning – Vattenflaskor, väskor, ryggsäckar och padel.

Inom kategorierna finns varor som passar både barn, herr och dam och i en mängd olika storlekar. På skor finns exempelvis storlekarna 19-49 och i kläder finns storlekarna XXS-4XL, 34-48 och 62-176. Det finns även många olika varumärken, men några av de mest populära är Adidas, Champion, Björn Borg, Helly Hansen, Marine, Puma, Speedo och Timberland.

För att enkelt hitta det du söker kan du även sortera utbudet via färg, för att inte nämna storlek, varumärke och produkttyp. Du kan alltså vara säker på att du på ett lätt sätt kan kolla in precis det du är ute efter. Om du har några funderingar kan du även klicka dig in på Igor Sports “frågor och svar”-flik.

Är Igor Sport ett bra val?

Om du vill kunna välja mellan att handla i butik eller online så är Igor Sport ett bra val. På så sätt kan du få fördelarna som fysiska butiker erbjuder, som exempelvis att du kan klämma och känna på varorna och att du kan prova kläderna innan du betalar. På så sätt kan du även be personalen om hjälp och ställa potentiella frågor. En butik kan dessutom vara ett bra val om du vill få inspiration.

Onlinebutiken innebär dock andra fördelar såsom att du slipper förhålla dig till särskilda öppetider eller resa till Stockholm om du inte bor i närheten. Via en onlinebutik kan du även enklare sortera utbudet så att du bara behöver se det du är ute efter. Då kan du på ett lättare sätt hålla dig till din inköpslista samt slippa bli överväldigad av det breda sortimentet. Sedan innebär onlinebutiker dessutom i de flesta fallen att du kan hitta en rabattkod. Det kan vara av butiken, av deras samarbetspartners eller liknande.

Igor Sport har även fördelen, vare sig du handlar i butik eller online, att du har 14 dagars öppet köp ifall du ångrar dig. Du har även god tillgång till kundtjänst om du har funderingar, önskemål eller andra kommentarer.

Så ta chansen och kolla in Igor Sport redan idag. Spara dina pengar och köp högkvalitativa produkter för en bråkdel av priset. Ha det så kul!

Relaterade inlägg

Dela denna artikel!

Senaste inläggen

Patrik Berglund

Tengo Sport

Pölder Sport

Igor Sport

Aftonbladet Sport

Hej, mitt namn är Nils Josefsson och jag brinner för sport! Vilket är anledningen till att jag startade den här bloggen. Här finner du nyheter, guider och recensioner inom sportrelaterade ämnen.