Blogg

Länna Sport

Nils Josefsson 

Länna sport startades år 1973 av grundaren Bo Björkman. Till en början låg butiken i Haninge. Idag är det bröderna Anders, Tomas och Nils Björkman som äger Länna sport. Företaget har idag mellan 43-48 heltidsanställda och är idag en av Sveriges ledande sportbutiker på den svenska marknaden.

Under de första åren var Länna sport en del av Intersport men år 1993 lämnade butiken Intersport och tog steget till att stå på egna ben. År 1983 flyttade butiken till Länna där den än idag befinner sig och lämnade Haninge bakom sig. Under det här året förändrade även Länna sport sin strategi och la stort fokus på högkvalitativa produkter från kända varumärken. Butiken hade fortfarande kvar sitt stora fokus på bra service och stor kunskap men utvecklade strategin ytterligare för att utvecklas.

Här finns Länna sport

Idag kan du som kund handla hos Länna sport på två olika butiker. Du kan välja mellan att antingen handla online eller i deras fysiska butik. År 2005 startade Länna sport sin försäljning online via sin hemsida. I online butiken kan du som kund enkelt klicka dig runt bland produkterna, läsa produktbeskrivningen och beställa hem varorna i lugn och ro.

Vill du hellre besöka deras fysiska butik så finns den på Gamla Nynäsvägen 604, 142 51 Skogås. Butiken är hela 3 900 kvadratmeter stor och här finns över 300 olika varumärken och 30 000 produkter att välja mellan.

Butikens öppetider är följande:

  • Måndag-fredag 10.00 – 19.00
  • Lördag 10.00 – 17.00
  • Söndag 11.00 – 17.00

Bra att tänka på innan du besöker butiken är att kolla så att deras öppetider fortfarande stämmer. Speciellt under lov och storhelger då öppettiderna kan variera något. Du kan besöka butikens hemsida eller sociala medier för att få dem senaste uppdateringarna eller komma i kontakt med personalen via deras kundtjänst.

Sortiment

Lännas sport har ett stort sortiment både online och i butik. Här kan du hitta en mängd kända varumärken av den högsta kvalitén som finns på marknaden idag. Några av varumärkena du kan hitta hos Länna sport är The North Face, Alfa, Elite och Lange. Bland dessa varumärken kan du hitta produkter för bland annat:

  • Alpint
  • Workwear
  • Cykel
  • Hockey
  • Längd
  • Paddel
  • Uteliv

Sammanfattning

Slutligen kan vi konstatera att Länna sport och deras butiker har allt du kan tänka dig inom sport och fritid. Det är en perfekt butik för dig som vill hitta utrustning, kläder eller tillbehör till dina fritidssysslor och vill ha kunnig och serviceinriktad personal till hjälp.

Att handla på butikens hemsida är enkelt och smidigt. Har du en rabattkod kan du smidigt skriva in den när du är i kassan och ska betala. Du får även möjlighet att beställa dina varor direkt till deras fysiska butik om du så vill. Som kund får du även fri frakt när du handlar hos Länna sport online.

Sammanfattningsvis är Länna sport en av Sveriges ledande sportbutiker med över 300 kända varumärken tillgängliga att välja mellan. De har kunnig och serviceinriktad personal både i den fysiska butiken men även online när du handlar där.

Recommended Posts

Blogg

Svenska Talanger Dominerar Europatouren

Det har aldrig tidigare skådats en sådan dominans inom golfens Europatour som med de svenska talangerna under de senaste åren. Denna utveckling har inte bara placerat Sverige på kartan som en golfnation att räkna med, utan det har också inspirerat en ny generation av unga spelare som drömmer om att följa i deras fotspår. Uppåtgående […]

Nils Josefsson 

Leave A Comment