Home Blogg XXL Sport

XXL Sport

0
XXL Sport

XXL sport är en norsk sporthandelskedja. Kedjan är Nordens största och de har idag över 90 butiker i Norge, Sverige, Finland och Österrike. XXL Sport erbjuder ett stort utbud av kända varumärken till bra priser. Så vare sig du behöver uppdatera träningsgarderoben eller är i behov av nya skidor eller kanske en cykel inför säsongen är XXL det perfekt valet för dig. Du hittar nämligen alla sorters sport- och friluftsutrustning i en och samma butik – enkelt och smidigt.

Hur det hela började

XXL Sport och Vildmark grundades 2000 av den norska retailern Øivind Tidemandsen och det första XXL varuhuset öppnade i Oslo året efter. Sedan öppningen har XXL växt till att bli en av de snabbast växande sportkedjorna i Europa. 2010 öppnade de sitt första varuhus i Sverige och 2014 kom det första varuhuset i Finland. 2017 öppnade dessutom XXL dessutom sitt första varuhus utanför Norden. Det var i Wien, Österrike. Utöver de fysiska varuhusen har kedjan även tagit en position som den största sportaktören på nätet i Norden. På deras hemsida kan du enkelt beställa hem varor och välja på flera olika leveransalternativ. Ett smidigt sätt är till exempel att hämta i butikens egan pick up store, där du hämtar ut ditt paket i en box med hjälp av en kod.

Passionerad & kunnig personal

På XXL hittar du inte bara ett stord utbud av artiklar, de har även både passionerad och kunnig personal som sätter kunden i centrum. Det gör att du alltid känner dig välkommen. Personalen utbildas dessutom kontinuerligt för att alltid ha den senaste kunskapen inom branschen. När du besöker en XXL butik kan du som kund därför alltid vara säker på att få hjälp med alla dina frågor inom sport och vildmarksliv.

Generösa öppettider & öppet köp

XXLs butiker har alltid generösa öppettider, vilket gör att du kan besöka dem när det passar dig. Butikerna är dessutom lättillgängliga eftersom de ofta ligger i områden med bra parkeringsmöjligheter. Utöver de generösa öppettiderna har XXL även 365 dagars öppet köp på alla sin varor. Tänk bara på att varan du returnerar ska vara i sin originalförpackning. Den ska även vara i samma skick som när du köpte den. Skulle en vara Meddela gärna vår Kundservice@xxl.se om du mottagit en vara i annat skick än förväntat. Har du köpt dina varor i ett varuhusen går det endast att returnera/byta i varuhus.

Alltid bra erbjudanden

XXL Sport har, förutom sina konkurrenskraftiga priser, ofta även kampanjer och erbjudanden för dig som kund. Det gör att du ofta hittar extra bra priser på både kläder och utrustning. Håller du utkik kan du ofta även hitta en bra rabattkod online, vilket gör att du kan göra en ännu bättre deal. XXL har även en så kallad prisgaranti, vilket innebär att om du hittar en likadan produkt billigare hos en annan svensk butik eller på någon av deras egna kampanjer inom 30 dagar från köpdatumet, betalar de tillbaka mellanskillnaden på produkten. Villkoret är att du måste visa originalkvittot på ditt köp och kunna styrka det lägre priset med en tidning, katalog eller liknande. Efter att XXL har kontrollerat priset betalar de tillbaka mellanskillnaden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here