Nyheter

Kosovare Asllani – En av Sveriges viktigaste spelare i Fotbolls VM

Nils Josefsson 

I sommar spelas damernas Fotbolls VM i Australien och Nya Zeeland. En av de viktigaste spelarna för svensk del är utan tvekan Kosovare Asllani som varit en av sveriges bästa damspelare under lång tid.

Kosovare Asllani har spelat över 160 matcher för det svenska landslaget. Totalt har hon gjort över 40 mål och även spelat fram till en hel del.

I denna artikel tar vi en snabbkoll på Kosovares form, hur viktigt hon är för det svenska landslaget och om hon idag har någon partner.

Kosovare Asllanis form inför VM

Kosovare har haft en lysande form sedan klubb-bytet till Milan. Hon har presterat bra i de flesta matcherna och hon har producerat en hel del poäng. Men till fotbollskanalen säger hon också att pressen är större än i tidigare klubbar.

Kraven är höga samtidigt som hon har höga krav på sig själv. Men Kosovare gillar ändå läget och Milano tycker hon är en fantastisk stad. Så länge prestationerna är bra så är alla nöjda.

Många frågar sig: Har Kosovare Asllani Partner?

Enligt Fotbollslobby.se så har Kosovare Asllani ingen partner just nu. Detta är inget dom med säkerhet kan säga men enligt Fotbollslobby så går det inte att hitta några tecken på en pojkvän varje på sociala medier eller utifrån annan tillgänglig information.

Detta kan bero på vad Kosovare tidigare sagt till media, att hon behöver en pojkvän som kan anpassa sitt liv efter hennes. Detta då hon tyvärr inte själv har möjligheten att anpassa sig då hon måste spela för den klubben som passar bäst för stunden och kan ge henne bäst lön.

Framtiden får visa om Kosse hittar kärleken samtidigt som hon har sin fotbollskarriär, vi har goda förhoppningar om det och det finns garanterat många män som skulle göra allt för att få vara partner till Kosovare Asllani.

Kosovare Asllani lön

Många undrar hur mycket Kosovare Asllani tjänar. Informationen skiljer sig lite åt beroende på vilka man frågar men många källor anger att hennes månadslön ligger på runt 70.000 kronor.

70.000 kronor är inte så mycket pengar för att vara fotbollsproffs, men damfotboll har länge kämpat för bättre villkor så med tanke på det får man ändå se hennes lön som en framgång. Det finns dock andra svenska spelare som tjänar mycket mer, till exempel Fridolina Rolfö som spelar i FC Barcelona.

Recommended Posts

Blogg

Svenska Talanger Dominerar Europatouren

Det har aldrig tidigare skådats en sådan dominans inom golfens Europatour som med de svenska talangerna under de senaste åren. Denna utveckling har inte bara placerat Sverige på kartan som en golfnation att räkna med, utan det har också inspirerat en ny generation av unga spelare som drömmer om att följa i deras fotspår. Uppåtgående […]

Nils Josefsson 

Leave A Comment