Oddset

På Svenska Spels Oddset kan spelare betta på matcher inom fotboll, ishockey, tennis med flera. Spelet går ut på att förutsäga om det blir vinst, oavgjort eller förlust i matchen och upp till 10 matcher kan spelas i ett system. Vinsten beräknas ut genom multiplikation av oddsen där spelaren vunnit och sedan multipliceras det med insatsen. Det finns många olika kombinationer på system och det går att lägga en insats med en Dubbel, Trippel eller Fyrling.

Vilka sporter går det att betta på?

Idag kan du betta på in princip alla sporter som finns. Du kan betta på fotboll, basket och hästsport. När det är stora evenemang som till exempel champions league eller OS brukar betting bolagen ha mer valmöjligheter när det kommer till betting på sporter. Det roligaste av allt är nog att spela livebetting, där du också har många chanser att lägga populära 1×2 bets, eller spela på den som gör första målet, ett handikappspel eller matchresultatet.

Vilka olika spelmöjligheter finns det?

På Svenska spel oddset har du möjlighet att spela i spelbutiker eller online. Du måste vara svensk medborgare och minst 18 år samt inneha ett spelkort för att spela och betta i Sverige. Du har också möjligheten att skapa ett spellag med dina kompisar. Då skapar ni ett lag och bestämmer hur stor summa ni ska spela för. Laget köper andelar tills ni har tillräckligt att spela för. Sedan väljer ni spelrad tillsammans och lämnar in ert spel.

Varför är Oddset roligt och spännande?

Det är alltid spännande att försöka gissa sig till resultat och se om du har rätt. Däremot är det väldigt riskfyllt när det kommer till att spela med riktiga pengar. Det blir också spännande eftersom du kan spela med med dina kompisar. Gemenskapen genom spel kan vara det som lockar många, även om det också är chansen att vinna pengar som lockar. Valmöjligheten på de olika spelen gör också att spänningen ökar, eftersom det finns annat en sport att satsa på.