MyBet

Det stora utbudet av online casinon idag kan göra det lite svårt att hitta rätt sajt som passar dina preferenser. Föredrar du enkla sajter och helst spelar på odds och betting? Då kan MyBet vara ett bra alternativ för dig. Det tyska spelbolaget grundades år 2003.

Spel hos MyBet

I skrivandets stund ligger sajten nere men förhoppningsvis är den snart uppe igen. Tills dess att den stängdes ner låg fokus på odds och betting. Det gick att spela på fotboll, ishockey och andra populära sporter. Det var även möjligt att spela live. Förutom odds och betting erbjöds ett gäng spelautomater, liksom roulette och blackjack. Det var även möjligt att spela via mobilen då sajten var helt mobilanpassad.

Insättningar och uttag

Transaktioner var smidiga att genomföra hos MyBet. För insättningar och uttag erbjöds många av de vanliga betalningsalternativen, såsom bankkort i form av VISA och Mastercard eller e-plånböckerna Skrill och Neteller. Insättningarna skedde direkt men för uttag fick du räkna med lite väntetid. E-plånböckerna var i regel snabbast medan du med bankkort fick räkna med tre till fem dagar innan pengarna blev synliga på ditt konto.

Kundtjänst och säkerhet

Vid spel online är det viktigt att snabbt kunna komma i kontakt med kundtjänst och support om ett problem eller en fråga uppstår. Supportalternativen hos MyBet var mejl och live chatt, där chatten var överlägset snabbast. Den var dock enbart på engelska, till skillnad från mejl där det var möjligt att skriva på svenska. Öppettiderna för chatten var något begränsad men den hade öppet alla dagar, hela året om.

MyBet hade, precis som många andra spelsajter, sin bas och licens på Malta och erbjöd därmed ett tryggt och säkert spelande. En maltesiskt licens innebär skattefria vinster för svenska spelare. Detta i kombination med vanliga och pålitliga betalningsmetoder, samt en hjälpsam kundtjänst, gjorde MyBet till en spelsajt som gick att lita på. Vi hoppas att sajten snart kommer bli tillgänglig igen för den hade mycket att erbjuda spelarna!