Bomben

Oddset Bomben uppfanns i Finland år 2001, som sedan även började erbjudas av Svenska Spel. En så kallad Bomb består av två till fyra idrottsmatcher som väljs ut av Svenska Spel. Detta tillhör till genren sportsbetting, alltså vadslagning om idrottshändelser. Då du spelar Bomben innebär det att du försöker förutse målresultat. Det finns flera alternativ och varje alternativ består av olika matcher inom hockey och fotboll. Detta Oddset har väldigt höga odds, när du vinner så kan det bli väldigt mycket pengar.

Olika sporter och Bomben

Vadslagningsspelet Bomben är en kombination av, oftast, 3 eller 4 olika matcher. Oftast handlar det om matcher inom sporterna fotboll och ishockey. Dock kan spelet bomben skapas av andra sporter där ett målresultat kommer att avsluta de matcher som finns i spelet. I och med att det handlar om att pricka rätt resultat i alla matcher i Bomben, så medför ofta detta även höga odds vid vinst. Detta gör att Bomben är ett mycket populärt spel hos Svenska Spel.

Xperten

Är så att du inte vet vad du ska tippa på, så finns det en funktion som heter Xperten som med andra ord hjälper dig att tippa. Denna funktionen ger dig förslag från tio olika spelexperter. Detta är perfekt för dig som inte kan så mycket om betting, inte har tid eller ork för att följa de nuvarande fotbolls eller hockeymatcherna. Det ända du behöver göra är att välja antal rader du vill spela, och insats. Resten sköter Xperten.

Vinst med Bomben

Hur mycket du vinner är beroende på hur stor din insats är och hur många rader du har spelat. Då din insats multipliceras med det nuvarande oddset per rad. På oddset Bomben kan du betta mellan 1 till 10 kronor per rad, då minsta insatsen är 10 kronor för hela vadet sammanlagt. Oddset Bomben har högs odds, som den är känd för och enligt experterna så är det vanligt mellan 1000 upp till 10 000 gånger pengarna man satsar.