888sport

888sport är en plattform för sportbetting som ägs och drivs av företaget Cassava Enterprises som har en spellicens i Gibraltar. Detta är en renodlad betting-sida där du hittar pre-matcher och livespel från events som spelas världen över. Sidan har en snygg och strukturerad design beståendes av orange och svarta färger som pryder plattformen. 888sport har ett komplett sortiment av sportbetting så du kommer garanterat hitta matcherna som passar just dig med de bästa oddsen på marknaden. Som ny användare kan du ta del av en välkomstbonus på 100 % som kan sträcka sig upp till hela 1 000 kronor vid din första insättning.

Spelutbud

888 sport har ett gigantiskt utbud av matcher att spela på. Sporterna som sidan erbjuder sträcker sig från populära sporter som fotboll och tennis till mindre vanliga alternativ som segling och cricket. Bettingsidan erbjuder spel på stora kommande event som Premier League, NBA, NFL, ATP och många fler. Med över 30 olika sporter att välja mellan är underhållningen på sidan av högsta klass. Det finns också olika format som du kan spela på där du kan satsa pengar på kommande matcher, samt livespel där du kan lägga nya satsningar under matchens gång och andra spännande odds som första mål och antal inkast.

Kundtjänst

Skulle du fundera över något finns det en sektion med vanligt ställda frågor där du genom kategorier eller via sökmotorn hittar vanligt ställda frågor. Skulle du inte hitta en lösning på det du söker kan du även komma i kontakt med en kundtjänst som är tillgänglig via mail och telefon. Om du väljer att maila in dina frågor fyller du i ett formulär med din fråga och kontaktuppgifter och 888sport återkommer då så fort som möjligt. För snabbare svar kan du vända dig till telefonkundtjänsten med öppettiderna 09:00 – 00.00 (GMT) där du snabbt och smidigt guidas till en lösning.